Terveiset uudelta hallitukselta 2023

01.02.2023

Terveisiä uuden hallituksen järjestäytymiskokouksesta! 

Saimme hallitukseen kolme uutta jäsentä. 

Tervetuloa mukaan hallitustyöskentelyyn Anu, Juho ja Mira!

Vuoden 2023 alaosaston hallituksen kokoonpano on seuraava;

Johanna Lomakin, puheenjohtaja

Satu Ruuth, varapuheenjohtaja

Jonna Merimaa, sihteeri

Virpi Turkkila, rahastonhoitaja

Mira Hyrkäs, jäsen

Roosa Järvenpää, jäsen

Kirsi Killinen, jäsen

Juho Sjöblom, jäsen

Sini Taskinen, jäsen

Anu Åberg, jäsen

Sekä vuosikokouksessa, että sitä seuranneessa hallituksen järjestäytymiskokouksessa kävimme läpi mm. suunniteltuja koulutuksia ja tapahtumia. Keväällä järjestämme Tottisleirin Lintukodossa 28.-30.4. Kouluttajana leirillä on pitkän linjan rottweilerharrastaja Anu Vehviläinen.

 Peippolan kentällä jatketaan viikoittaisia tottistreenejä huhti-toukokuun vaihteessa. Tarkempi ajankohta ilmoitetaan kevään aikana.

Muita suunnitteilla olevia tapahtumia ovat mm. syysleiri, luonnetesti, mh-kuvaus, omistajakursseja, ulkomuodontarkastus, kokeita ja koulutuspäiviä. 

Kaikkien tapahtumien osalta tulossa lisätietoja lähempänä tapahtumia. Seuraa somekanaviamme!

Keväällä 15.-20.5. Suomessa järjestetään kaikkien rotujen erikoisjäljen maailmanmestaruuskilpailu IGP-FH WCH. Kilpailun jälkipellot sijaitsevat Kymenlaakson alueella ja alaosastomme on saanut mahdollisuuden hoitaa kilpailun kanttiinitoiminta. Tämä on hieno mahdollisuus kerryttää toiminnallemme varoja ja olla samalla myös mukana maailmanluokan palveluskoiratapahtumassa. Koska kanttiinin tulee olla paikalla viiden päivän ajan, kaivataan kanttiiniin monta reipasta ja hymyllä varustettua myyjää, kuin myös innokkaita jauhopeukaloita leipomaan kilpailijoille ja yleisölle suolaista ja makeaa purtavaa. Alaosasto maksaa leipomuksista syntyvät materiaalikustannukset. Huuda Hep! hallituksen suuntaan mikäli voit olla mukana mahdollistamassa tätä alaosastolle merkittävää varainkeruuta, mukavassa joukossa, koirakoiden mm-suorituksia seuraten.

Muistattehan, että otamme mielellämme vastaan ideoita, toiveita ja ehdotuksia jäsenistöltä koulutusten ja erilaisten tapahtumien suhteen. 

Ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen, olemme teitä varten!

Toivotamme lämpimästi kaikki alaosastolaiset toimintaan mukaan

!Terveisin, SRY Kymenlaakson alaosaston hallitus