Hallituksen terveiset

16.02.2022

Terveiset hallitukselta!

Kaudella 2022 järjestämme ohjatut tottikset keskiviikkoisin Peippolan kentällä klo 17-20. Tottiksiin ovat tervetulleita kaikki alaosastomme jäsenet. Koulutus on maksutonta ja soveltuu kaiken tasoisille koirille oli tavoitteet arkitottelevaisuudessa tai kisakentillä. Treenikautemme alkaa kun nurmikentät avataan. Informoimme tästä somekanavillamme. Hiekkakenttä ei ole meidän käytettävissä. 

Valitettavasti KPH teki suuria muutoksia tämän kauden kenttävuokriin. Kenttävuokra tuplaantui ja tämän vuoden vuokra on 300€ / 3h vuoro / kausi. Emme myöskään saaneet vuokrattua tiistain vuoroa tai korvaavaa vuoroa tälle. Tuleville kursseille pyrimme vuokraamaan kentältä omat vuorot. Näin pystyisimme pitämään keskiviikon tottikset läpi kauden. Meidän vastuullemme tuli myös 3 nurmikonleikkuu vuoroa missä leikkaamme molempien kenttien nurmet. Mikäli sinulla on intoa tulla auttamaan nurmikon leikkuussa, voit kommentoida tämän päivityksen kommenttikenttään niin olemme sinuun yhteydessä.

Alaosasto järjestää MH -kuvaukset 23.4. ja 24.4.2022 Rottishovissa, Tammelassa. Rottweilerit ovat etusijalla testiin ja ilmoittautuminen on nyt auki. Tsekkaa tarkemmat ohjeet virkusta. Mikäli sinä haluat tulla mukaan järjestelyihin paikan päälle, voit ilmoittautua Kirsille. Alaosasto tarjoaa majoituksen ja muonituksen talkoolaisille. Ennalta ei tarvitse osata mitään, kaikkiin tehtäviin opastetaan paikan päällä. Tiedotamme tulevista kursseista ja tapahtumista somessa.