Roosa Järvenpää

Hei, olen 30-vuotias Roosa Haminasta ja mukana hallituksessa nyt yhdeksättä kautta. Vuosina 2018-2020 toimin alaosaston sihteerinä.

Meidän perheessä on ollut aina koiria. Ensimmäiset rottweilerit perheeseen tuli, kun olin 5-vuotias. Koiralle kuin koiralle arkitottelevaisuus on tärkeä asia. Kaikkien ei tarvitse kisata tai harrastaa verenmaku suussa, mutta mielestäni jokaisen rottweilerin kanssa pitäisi puuhata jotakin. Pääasia, että yhdessä on hauskaa!

Perheeseeni kuuluu avopuoliso, kissamme Mauri ja kolme vuotias MH How About Kuura. Lisäksi meillä on kolme erilaista liskoa, erilaisia hyönteisiä ja kaloja. Koiraharrastuksen lisäksi harrastan huonekasveja. 

Viime syksynä jouduin luopumaan ensimmäisestä koirastani  HeJW-15 FIN MVA MH BH TK1 JK2 Rottlife Diivasta lymfooman takia. Tämä oli kova paikka, sillä Diiva oli niin minun elämäni koira. Diivan kanssa harrastettiin näyttelyitä ja metsäjälkeä. Kuuran kanssa koulutussuunnitelmat ovat olleet vähän aukinaisia, mutta tavoitteena olisi saada BH-koe suoritetuksi tänä keväällä ja jatkaa sitten metsäjäljellä. 

Olen ollut aktiivisesti mukana SRY Kymenlaakson toiminnassa nyt noin 11 vuotta ja olen löytänyt elämääni aivan mahtavia ihmisiä, jotka auttavat ja tukevat niin koira-asioissa kuin henkilökohtaisessakin elämässä.

Meillä on super aktiivinen porukka ja toivotankin kaikki uudet ja vanhat jäsenet rohkeasti mukaan toimintaamme.

Tervetuloa mukaan mustanruskeaan joukkoomme!