Marleena Perheenmies

Olen Marleena Perheenmies ja toimin SRY Kymenlaakson alaosaston hallituksessa toista vuotta.

Perheeseeni kuulu tällä hetkellä kuusivuotias Frida, jonka kanssa harrastelemme kesäkaudella hakua parikertaa viikossa ja tietenkin tottista. Treenaamme koska se on kivaa yhdessä tekemistä, kisakentät eivät juuri itseäni houkuta, vaikka suoritetun BH:n myötä se olisikin mahdollisuus.

Minulle harrastuksessa ja SRY toiminnassa tärkeintä on samanhenkinen reipas porukka ja tietenkin koulutus.                                                                      Treeneistä saa kivaa potkua arkeen ja oppii uusia taitoja ja ideoita yhteiseen touhuiluun, kuten esim. lenkkipolulla kadonneen hanskan etsiminen ja nouto, tai vaikkapa karvalankamattoon kadonneen ruuvin löytäminen tehokkaan nenänkäytön avulla.                                                              Kun peruskoulutus on hallussa, metsälenkitkin sujuvat arpomatta toimiiko luoksetulo tai rinnalla kävely hihnatta.

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme mukaan myös kaltaisiani harrastelijoita, joita motivoi suhteen luominen omaan koiraan ja uusien kikkojen ja taitojen oppiminen kannustavassa porukassa.              Peippolan kentältä, leireiltä ja kursseilta saa eväitä moneen janoon.        On määränpää ja tavoitteet koirakolla mitkä hyvänsä, sujuva arki tai kisakentät, tärkeintä on nauttia matkasta ja pitää hauskaa yhdessä !