Jonna Merimaa

Olen Jonna Merimaa. 

Olen ollut jäsenenä SRY Kymenlaakson ala-osastossa vuodesta 2016 ja viime vuonna aloitin alaosaston hallituksessa. Yhdistystoiminta on tuttua jo pidemmältä ajalta. 

Oma rotuni on bouvier ja olen ollut Suomen Bouvier ry.n hallituksen ja jalostustoimikunnan jäsen parisenkymmentä vuotta. Olen myös Suomen Kennelliiton valtuuston jäsen nyt kuudetta vuotta. 

Koirien kanssa olen elänyt aina. Syntyessäni meillä oli kotona rottweiler ja nyt vajaan viidenkymmenen vuoden jälkeen, asuu kotona jälleen rottweiler. Rottweilerin lisäksi kotoa löytyy kaksi bouvieria.

 Rottweiler on haasteellinen ja itsenäinen koira, joka tarvitsee toimintaa. Sen ei kuulukaan olla helppo, joka käteen sopiva koira. Jokaisen rottweilerin omistajan velvollisuus on huolehtia koiralle peruskoulutus. Alaosastojen yksi tehtävä on auttaa omistajia tässä tehtävässä. Hyvin käyttäytyvä koira on jokapäiväinen ilo, mutta jos ongelmia ilmenee, niin älä jää yksin. 

Itse lähdin alaosaston touhuun mukaan, koska toiminta on aktiivista ja porukka iloista. Vääränrotuisenakin olin tervetullut joukkoon. Alaosasto järjestää paljon tapahtumia ja koulutuksia, joihin jokainen on tervetullut, eikä mitään tarvitse ennalta osata tai tietää. 

Järjestämämme tapahtumat ja koulutukset sopivat yhtä lailla vasta-alkajille kuin jo kokeneille konkareillekin. Ideat ja toiveet ovat tervetulleita hallitukselle, joten jos jotain tiettyä puuhaa kaipailet, niin ole yhteydessä. 

Toivottavasti tavataan kentällä ja tapahtumissa!