Johanna Lomakin

Moikka, 

Olen SRY Kymenlaakson alaosaston puheenjohtaja Johanna (Jossu) Lomakin Askolasta. Puheenjohtajana toimin nyt kolmatta kautta. 

Ensimmäinen Rottweilerini Wiesenmacht Bilha "Pimu" tuli minulle vuonna 2001. Tämän pienen pippurin kanssa treenasimme jälkeä JK2 koulutustunnukseen saakka sekä kävimme muutamissa näyttelyissä. 

Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu minun ja mieheni lisäksi 3,5 vuotias JK3 BH Rottlife Joyride "Lara" sekä kissamme Uuno. Laran kanssa lajinamme on metsäjälki ja käymme näyttelyissä. Kevään tullessa pakkaamme rinkan sekä teltan ja lähdemme nauttimaan luonnosta pidemmille retkille. 

Yhdessä tekeminen monipuolisen Rottweilerin kanssa on mielestäni parasta. On se sitten kokeeseen treenaamista tai kaverin kanssa vaelluksella olemista.

 Haluan toivottaa kaikki alaosaston jäsenet tervetulleeksi mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin. Porukalla harrastaminen hyvällä fiiliksellä onkin meidän Kymenlaaksolaisten juttu. 

 Parhaiten pääset tutustumaan toimintaamme keskiviikkoisin Peippolan kentällä järjestettävissä ohjatuissa tottiksissa. Kentälle voi tulla myös vain nauttimaan hyvästä seurasta. 

Alaosaston facebook sivuilta löydät ajankohtaiset tiedot tapahtumista. 

Nautinnollisia hetkiä rakkaiden mustaruskeiden kanssa. 

-Jossu