Johanna Lomakin

Moikka, 

Olen SRY Kymenlaakson alaosaston puheenjohtaja Johanna (Jossu) Lomakin Askolasta. Puheenjohtajana toimin nyt neljättä kautta.

Ensimmäinen Rottweilerini Wiesenmacht Bilha "Pimu" tuli minulle vuonna 2001. Tämän pienen pippurin kanssa treenasimme jälkeä JK2 koulutustunnukseen saakka sekä kävimme muutamissa näyttelyissä. 

Tällä hetkellä perheeseeni kuuluu minun ja mieheni lisäksi 4 vuotias FI MVA JK3 BH Rottlife Joyride "Lara" sekä junnuiässä oleva Finnways Kenzo "Kape".  Lajinamme on metsäjälki ja käymme näyttelyissä. Yhdessä tekeminen monipuolisen Rottweilerin kanssa on mielestäni parasta. On se sitten kokeeseen treenaamista tai kaverin kanssa retkeilyä.

Yhdessä tekeminen monipuolisen Rottweilerin kanssa on mielestäni parasta. On se sitten kokeeseen treenaamista tai kaverin kanssa vaelluksella olemista.

Haluan toivottaa kaikki alaosaston jäsenet tervetulleeksi mukaan koulutuksiin ja tapahtumiin. Porukalla harrastaminen hyvällä fiiliksellä onkin meidän Kymenlaaksolaisten juttu. 

Parhaiten pääset tutustumaan toimintaamme keskiviikkoisin Peippolan kentällä järjestettävissä ohjatuissa tottiksissa. Kentälle voi tulla myös vain nauttimaan hyvästä seurasta. 

Alaosaston facebook sivuilta löydät ajankohtaiset tiedot tapahtumista. 

Nautinnollisia hetkiä rakkaiden mustaruskeiden kanssa. 

-Jossu