Anu Åberg

Olen Anu Åberg,

Harrastelen tavoitteellisesti metsäjälkeä ja pyörähdellään satunnaisesti näyttelyissä koirieni FI MVA LV JMVA EE JMVA BH HK2 JK1 Rottlife Ilonan 6.v ja BH MH JK1 Boxlee Yuman 3.v kanssa.

Ensimmäinen oma koira tuli elämääni -90 luvun alkupuolella, sekoitus rottweileria ja saksanpaimenkoiraa nimeltään Kössi. Kössin ollessa noin vuoden vanha kaveriksi tuli Allu, joka oli ensimmäinen rottweilerini.

Kössin ja Allun kanssa elelimme perusarkea lenkkeillen ja käytiin me Allun kanssa muutamissa näyttelyissäkin. Silloinkin olin SRY jäsenenä ja käytiin tottistreeneissä. Kuitenkin tällöin rakas harrastukseni raviurheilu vei minut vahvemmin mukanaan. 

Sitten meni vuosia välissä kunnes elämääni tuli rottweiler Rölli vuonna 2012. Raviurheilu jäi hiukan taka-alalle ja suunta kääntyi koiraharrastukseen. Röllin kanssa innostuimme touhuamaan SRY Kymenlaakson porukoissa ja suoritettiin Röllin kanssa BH-koe ja eksyttiin jälkipellolle ja tottiksen humuun. Sillä tiellä ollaan edelleen, nälkä kasvaa syödessä, ja kun on päässyt hyvien ihmisten oppiin ja on niitä jotka kannustaa ja tukee harrastuksessa niin unelmat alkaa toteutumaan. Mahtavaa on myös se kun koko ajan oppii uutta. Koirani on minulle perheenjäseniä, koirani tykkää touhuta ja olla rapsuteltavina, rakkaita mustaruskeita.

If you can

DREAM IT

You can do it